Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a afla ultimele noutati despre lucrarile noastre.

Ma abonez

Creeaza-ti bucataria
ta online

Simplu si usor iti configurez
online bucataria visurilor tale

Chiuvete granit

O gama variata de culori, cat si posibilitatea de a alege culoarea mostrei.

Structura stratului acoperitor a materialului, asigura o curatare rapida si usoara, permite tratarea suprafetei chiuvetei cu preparate de curatare chimice puternice fara a deteriora suprafata; adancimea cuvei (21 cm).

Elasticitatea specifica a materialului, care in caz de interventie fizica mai serioasa, ajuta la mentinerea integritatii produsului, si mai mult – a functionalitatii lui.

O suprafata dreapta/neteda a debitului chiuvetei (marginea care se aseaza pe blat), atât de importanta pentru incorporara fixa si fara probleme a chiuvetei, in blatul de bucatarie.

Montare rapida, usoara si sigura doar cu ajutorul siliconului, care nu permite scurgeri (umezeala) si umflarea blatului; mare diversitate de modele si dimensiuni.

Gauri tehnologic prevazute pentru baterie, care ofera posibilitatea de gaurire suplimentara, la dorinta dumneavoastra.

Cu noua tehnologie GRANIXIT, pe langa beneficiile mai sus mentionate, Dumneavoastra dispune si de un produs de o clasa mai inalta, care are un aspect mai impresionant si o rezistenta fizico-chimica si mecanica mai mare.

Cu chiuvetele FAT pentru masca/modul, beneficiati si de o montare usoara, indiferent de grosimea materialului din care este confectionata placa decorativa aplicata, ceea ce ofera posibilitatea aplicarii mai usoare a unui înaltator de blat pe toata lungimea setului de bucatarie.

Chiuvetele compozite de bucatarie FAT au structura compacta si absorb zgomotul de apa cadenta, iar cuvele spatioase creaza un confort atat de mult dorit de fiecare utilizator.

Blum Hafele Bodnar Nett front Egger Kronospan